Cazane abur BUDERUS

BUDERUS pune la dispozitie o gama variata de cazane de abur, de capacitati si puteri diferite, in functie de aplicatia industriala pentru care sunt instalate. Astfel, distingem mai multe categorii de cazane de abur BUDERUS, in functie de tipologia aburului:
Cazan BUDERUS gama LOGANO
  • Abur la joasa presiune (cand aburul este la o presiune de functionare maximum 1,5 bar/0,5 bar suprapresiune);
  • Abur la inalta presiune (cand aburul este la o presiune de functionare de peste 0,5 bar);
  • Abur umed (cand evaporarea partiala, apa reziduala si aburul au aceeasi temperatura);
  • Abur saturat (in cazul in care s-a evaporat intreaga cantitate de apa, temperatura aburului corespunde temperaturii de fierbere a apei);
  • Abur fierbinte (aburul supraincalzit, aburul saturat este ghidat in supraincalzitorul separat destinat caldurii suplimentare; presiunea ramane constanta);
  • Abur ulterior (reducerea presiunii apei fierbinti la presiune, sub presiunea saturatiei, de exemplu condens format in urma separatorului de condens.


Cazanul Logano SND 615 de la Buderus (gama de putere de la 250 kg/h la 3200 kg/h la o presiune de pana la 1 bar) si cazanul Logano SHD 615 (putere de la 250 kg/h la 1250 kg/h la o suprapresiune de pana la 16 bar) reunesc avantajele cazanului de apa de mari dimensiuni cu eficienta instalatiei compuse din conducte pentru flacara si pentru fum. In vederea producerii de abur la presiune inalta, intr-un domeniu de putere mare, sunt disponibile cazanele din gamele Logano SHD 815 si SHD 915, care au la baza conceptual cu trei cai.

In functie de incarcarea cazanului, se pot atinge randamente foarte ridicate. Cu ajutorul schimbatoarelor de caldura dispuse in mod optim, se pot atinge randamente de peste 95%.

* La cerere, CYCLON poate furniza orice model de cazan de abur din gama BUDERUS.
Cazan abur BUDERUS Logano SND615 /SHD615

Logano SHD 615Model:Logano SND 615/SHD 615
Producator: Buderus
Caracteristici:
carcasa de protectie din aluminiu
Izolatie termica de 100 mm
Sistem de siguranta impotriva lipsei apei

* La cerere, CYCLON poate furniza si alte modele de cazane de abur Logano din gama BUDERUS.[ Afla detalii... ]

Website realizat de: Open Web Design
Real Time Web Analytics